Real options approach as a new view of investment - Belanová, Katarína, 1978-
Významné aspekty v investičnom správaní podnikov. Ortodoxná teória investovania. Aktuálny teoretický prínos: prístup reálnych opcií. Stupeň nezvratnosti a neistoty v rozhodovaní.