Comparative study of principles of corporate social responsibility (CSR) in small and mediumsized enterprises (SMES) and multinational enterprises (MNES) - Džupina, Milan
Prístupy k CSR (korporátna sociálna zodpovednosť) stratégiám v SMEs (malé a stredné podniky). CSR a korporátna hodnota. Kvalitatívne a kvantitatívne náležitosti CSR stretégií v SMEs a komparácia s MNEs (multinárodné korporácie).