Lodná doprava: Pomalšie ale lacnejšie - Oravec, Jozef
Rastúce nároky na prepravu a hľadanie efektívnych spôsobov dopravy. Výhody lodnej dopravy. Preprava tovarov po Dunaji. Najčastejšie prepravované komodity. Na Váh si ešte treba počkať.