Kvalita nielen pre stredných a veľkých - Kormanec, Peter
Postupnosť aplikácie riadenia kvality v podniku a zvyšovanie úrovne ponúkanej kvality. Kvalita daného produktu ako viacrozmerný komplex štyroch dimenzií, ktoré musia byť vyvážené podľa potrieb zákazníka.