Labour market disparities in new EU member states - Hudoková, Kristína
Regionálne disparity a polarizácia v krajinách v prechode. Ukazovatele trhu práce. Divergencia vývoja v porovnávaní nových členských štátov - EU 12. Využitím klastrovej analýzy odhalené kvalitnejšie trhy práce na Malte a Cypre.