Comparison of active labor market policies and their effectiveness in EU 15 and Visegrad Four countries - Boór, Matej, 1988-
Charakteristika programov aktívneho trhu práce a aktivačných stratégií. Typy aktívnych politík trhu práce a ich význam. Komparácia panelovou regresiou.