Přístup ke krizové komunikaci v organizaci - Papalová, Marcela
Klasifikácia kríz v organizáciách. Krízová komunikácia. Priebeh kríze z hľadiska komunikácie. Typy krízovej komunuikácie. Krízová komunikácia v konkrétnej organizácii - prípadová štúdia.