Použití metody DEMATEL v oblasti společenské odpovědnosti organizací - Staňková, Štěpánka
Identifikácia možných vzájomných väzieb medzi vybranými CSR aktivitami z pohľadu manažmentu podnikateľského subjektu na základe výsledkov metódy DEMATEL a stanovenie kľúčových faktorov úspešnej CSR stratégie podniku.