Odborné vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v sektoru cestovního ruchu - Kajzar, Patrik
Perspektívy cestovného ruchu. Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov cestovného ruchu. Požadované vedomosti a zručnosti zamestnancov v cestovnom ruchu.