Zaměstnávání osob se zdravotním postižením v České republice - výsledky a analýzy právní úpravy a praxe na trhu práce - Kotíková, Jaromíra
Ciele, opatrenia, riešenie, legislatíva a systém podporných nástrojov zamestnávania zdravotne postihnutých osôb v podmienkach Českej republiky. Poradensko - informačná činnosť a postoj zamestnávateľov.