Postavenie osôb so zdravotným postihnutím na trhu práce v SR: súčasný stav a výzvy - Ondrušová, Darina
Rozbor aktuálnych otázok podpory zamestnávania osôb so zdravotným postihnutím v podmienkach Slovenskej republiky. Systémový prístup riešenia - vzdelávanie, zamestnanosť, ekonomická aktivita a rozvoj životných podmienok osôb so zdravotným postihnutím. Kvalita a dostupnosť poradenských služieb.