Farebná revolúcia dorazila do Číny - Pressburg, Adrian Peter
Masové nepokoje a demonštrácie v Hongkongu. Snaha Číny zabrániť chaosu. Čo prekáža demonštrantom. Tiene podnikateľského raja. Dozvuky na Taiwane a Macau. Defenzívna propagačná vojna Číny.