Délky života ve zdraví - Langhamrová, Jana
Výzvy a riziká spojené s demografickým starnutím populácie v spoločnosti. Spôsoby hodnotenia zdravia a dĺžky života. Zdravá dĺžka života je určitou prirodzenou možnosťou známych ukazovateľov. Príklady.