Odvrátená tvár slovenského bio hospodárenia - Gáliková, Mona
Poľnohospodárske a chovateľské techniky, ktoré sú šetrnejšie k prírode, životnému prostrediu, využívaniu pôdy, chovu hospodárskych zvierat až po zavádzanie ekologických postupov. Biopotraviny a biohospodárenie.