Netradičná menová politika - v kontexte súvahy centrálnej banky - Titze, Miroslav
Netradičné opatrenia centrálnych bánk z teoretického hľadiska. Rozdiely medzi tradičnou a netradičnou menovou politikou. Význam jednotlivých druhov netradičnej menovej politiky.