[Kariéra a predpoklady jej rozvoja] - Oravský, Pavol
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom je komparácia názorov na kvalifikačné a osobnostné predpoklady na udržanie celoživotného zamestnania z pohľadu názorov zamestnávateľských subjektov a prístupov vzdelávacích inštitúcií