"Umnyj rost" kak institucionaľnaja innovacija XXI veka - Gonda, Vladimír
Nový termín v ekonomickej vede - "inteligentný hospodársky rast", ktorý odráža reálne procesy v súčasnom svete. Strategický cieľ vyspelých krajín sveta - prechod k inovačnému rozvoju na základe použitia nových vedeckých poznatkov a nových technológií.