Ako efektívne zvládnuť "home office" - Gerčák, Marek
Zásady efektívnej práce vykonávanej z domu. Organizácia a domáce podmienky pre výkon tohto štýlu práce. Kritické zhodnotenie vlastnej osobnosti pri práci vykonávanej doma. Sebariadenie a motivácia.