Aktívne a pasívne príjmy fyzickej osoby v roku 2014 - Kušnírová, Jana, 1977-
Príjmy, ktoré patria medzi aktívne príjmy fyzickej osoby. Príjmy patriace medzi pasívne príjmy FO. Päť základných faktorov, ktoré ovplyvnili daňové rozdelenie príjmov FO na aktívne a pasívne.