E-commerce vplyv na environment - Hasan, Jamal
Prostredníctvom údajov z prieskumu realizovaného ŠÚ SR vyplýva, že e-commerce ma pomerne výrazný environmentálny vplyv. Aj napriek tomu, že sa v rôznych oblastiach podnikania tento vplyv líši, jeho hodnoty sú priaznivé. Čím viac zamestnancov podnik zamestnáva, tým väčší bol zaznamenaný jeho environmentálny vplyv.