Využitie informačných technológií pri modelovaní procesov - Filanová, Jana, 1967-
Jednou z najdôležitejších fáz reengineeringu a jeho implementácie v podnikovej praxi je výber vhodného nástroja na modelovanie podnikových procesov. Pri jeho výbere je nutné dbať na možnosti, ktoré poskytuje. Základnou vlastnosťou programov by mala byť schopnosť vyjadriť v modeloch všetky typy procesov a mal by ich zvládnuť procesný analytik aj bežný používateľ. Prehľad najvyužívanejších nástrojov na modelovanie procesov.