Elimination of VAT Evasion in Slovakia - Selected Anti-fraud Measures - Rabatinová, Marcela, 1977-
Nástroje kontroly fiškálnej disciplíny zavedené vládou SR v oblasti DPH. Analýza vybraných nástrojov a pohľad odbormníkov na ich funkčnosť.