Funkcie personálneho marketingu a udržateľný rozvoj - Szarková, Miroslava, 1951-
Funkcie personálneho marketingu a ich chápanie manažmentmi podnikov v Slovenskej republike. Výsledky prieskumu - prehľad základných a podporných funkcií personálneho marketingu tak, ako ich vníma manažment podnikov v SR.