Kríza ekonomiky a (alebo) kríza ekonomickej teórie - Bačišin, Vladimír
Pohľad základných ekonomických škôl na krízu: marxistickej, rakúskej, keynesiánskej, neoklasickej, monetaristickej. Prístupy jednotlivých škôl pri riešení súčasnej ekonomickej krízy v USA.