Funkcie personálneho marketingu vo vnímaní podnikových manažmentov v Slovenskej republike - Szarková, Miroslava, 1951-
Úloha personálneho marketingu. Funkcie personálneho marketingu a ich chápanie manažmentmi podnikov v Slovenskej republike. Výsledky prieskumu.