Potenciál repozitára ako marketingového nástroja inštitúcie - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Ciele marketingovej komunikácie vysokej školy, imidž a využívanie nástrojov PR zo strany vysokej školy. Rezervy v marketingovej komunikácii vysokej školy a identifikácia problematických oblastí. Formulovanie a podnety k zmenám.