Basel III - dočasně konečné řešení - Černý, Hynek
Medzinárodný menový fond (International Monetary Fund, IMF) vydal dňa 14. marca 2014 dokument Working Paper, The Regulatory Responses to the Global Financial Crisis: Some Uncomfortable Questions (http://www.imf.org/external/pubs/ft/wp/2014/wp1446.pdf) Dokument rozoberá niektoré problematické regulatórne oblasti stojáce v ceste vytvorenia efektivných finančných systémov, založených na skúsenostiach zo súčasných a minulých.