Daňová disciplína subjektov a jej vplyv na výber daní - Schultzová, Anna
Optimálny daňový systém verzus daňová optimalizácia. Daňové úniky a daňové kontroly. Výber rizík daňových únikov a možné spôsoby ich eliminácie.