Vplyv súčasnej politickej krízy na finančný trh Ruskej federácie a Ukrajiny - Árendáš, Peter, 1986-
Analýza a porovnanie dopadov súčasnej politickej krízy na Ukrajine na jednotlivé segmenty ruského a ukrajinského finančného trhu.