Neliberálna politická ekonómia Jeana-Jacquesa Rousseaua - Sťahel, Richard
Rousseauove názory na vlastníctvo ako základ spoločnosti. Destabilizácia spoločnosti prehlbovaním sociálnej nerovnosti. Ďalšie zdroje nestability.