Stabilizačný efekt priamych zahraničných investícií v krajinách OECD - Darmo, Ľubomír, 1984-
Možnosti oživenia národných hospodárstiev v snahe podporiť ekonomický rast prostredníctvom prílevu priamych zahraničných investícií, a to tak v období finančnej krízy, ako aj v pokrízovom období.