K modelovaniu kvality života - Antalová, Mária, 1952-
Poznatky o modelovaní kvality života prostredníctvom aplikácie dimenzionálnej analýzy ako nevyhnutnej podmienky pre operacionalizáciu s akcentom na objektívnu a na subjektívnu stránku daného fenoménu.