Podpora rozvoja cestovného ruchu ako faktora pozitívneho vývoja hospodárstva - Skaličanová, Barbora
Pozitívne efekty rozvoja cestovného ruchu a nevyhnutnosť jeho podpory a efektívneho rozvoja. Postavenie cestovného ruchu v regionálnom rozvoji a národnom hospodárstve. Súčasný stav dopytu po cestovnom ruchu v Slovenskej republike.