Analýza vybraných teoretických prístupov a empirických štúdií k nezamestnanosti mladých absolventov škôl - Lennerová, Ivana, 1979-
Analýza rozdielov vybraných teoretických prístupov rôznych ekonómov a empirických štúdií, zameraných na nezamestnanosť mladých ľudí a na jej dopady na ich fyzické a na duševné zdravie, ako aj na sociálny status.