Niektoré problémy konkurenčného prostredia obchodnej jednotky a základné modely merania jej výkonnosti - Tokárová, Mária
Charakteristika postavenia obchodných jednotiek na trhu v SR, ich konkurenčné prostredie a ukazovatele ich výkonnosti, ktoré túto skutočnosť ovplyvňujú.