Úskalia inovačnej politiky SR a ich aplikácie do praxe - Hlavatý, Ivan, 1978-
Vývoj vedy, výskumu a inovačnej politiky SR v kontexte politicko-ekonomických zmien. Výdavky na výskum a vývoj v SR. Priame zahraničné investície podľa technologickej náročnosti odvetvia. Inovačná politika SR v období 2007 - 2013. Postavenie SR v rámci EÚ podľa hodnotenia inovačnej výkonnosti.