Podpora spotrebiteľskej gramotnosti v krajinách EÚ - Lipianska, Júlia
Finančná gramotnosť v EÚ. Význam finančnej gramotnosti, hlavné dôvody potreby finančnej gramotnosti. Projekt "Škola rodinných financií".