8. medzinárodná vedecká konferencia Mena, bankovníctvo a medzinárodné financie: "Úloha finančného sektora pri podpore ekonomického ozdravenia krajín strednej a východnej Európy" - Kotlebová, Jana, 1969-
Informácia o zámeroch a cieľoch 8. medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala vdňoch 10.-11. septembra 2014.