Letná škola Bratislava 2014: Nová cesta hospodárskeho a sociálneho rozvoja pre Európu - Skaličanová, Barbora
Na pôde EU v Bratislave sa v dňoch 18. augusta až 29. augusta 2014 uskutočnila Bratislava Summer School na tému New path of economic and social development for Europe.