Tvorivý prístup ku vzdelávaniu v modernej škole - Orbánová, Darina
Tvorivosť ako aspekt inovatívneho prístupu vo vyučovaní. Vymedzenie pedagogickej tvorivosti. Vplyv vzťahov medzi učiteľom a žiakmi na tvorivosť. Vyučovacie štýly učiteľa. Činnosti učiteľa podnecujúce žiakov k samostatnosti.