Slovensko sa vrátilo do únie - Jurina, Ľubomír
Smernica 89/391/EHS, podľa ktorej majú zamestnávatelia povinnosť chrániť zdravie svojich zamestnancov. Pracovná zdravotná služba. Rozšírenie zdravotného dohľadu aj na nerizikové kategórie. Podiel odvetví na chorobách z povolania v SR. Regionálne rozloženie chorôb z povolania v SR. Vývoj chorôb z povolania v SR.