Úspech zástupcov Katedry financií na medzinárodnej vedeckej konferencii SGEM - Péliová, Jana, 1976-
Začiatkom septembra 2014 sa v bulharskom letovisku Albena uskutočnila medzinárodná vedecká konferencia za účasti zástupcov NHF EU v Bratislave.