Zdravie zamestnancov v kocke - Jurina, Ľubomír
Čo je pracovná zdravotná služba. Formy pracovnej zdravotnej služby. Rozdelenie práce do štyroch kategórií. Nový hráč - bezpečnostný technik. Preventívne prehliadky. Živnostníci bez zmeny. Kontrola a pokuty.