Tajomstvo úspechu - Lehuta, Michal
Severské krajiny (Dánsko, Fínsko, Nórsko, Švédsko, Island) - krajiny s najvyššou životnou úrovňou na svete. Ako sa dá skĺbiť sociálny štát s produktívnou ekonomikou. Špeciálny severský liberalizmus ako štátny individualizmus. Produktívne Dánsko aj napriek pomalému rastu.