Návrat klasických mobilných telefónov v súčasnosti - Pólya, Attila
V poslednom období je možné vidieť, že napriek masovému rozšíreniu múdrych mobilných telefónov sa používanie klasických mobilných telefónov stáva trendom. Je to typické hlavne medzi staršími a profesionálnymi používateľmi. Čím ďalej, tým viac ľudí odmieta múdre mobilné telefóny a s nimi spojené výhody. Autor poukazuje na možné dôvody vzniku tohto trendu poukázaním na konkrétne skúsenosti vo Francúzsku a Maďarsku.