Regionálny rozvoj mesta Topoľčany - Krajčík, Milan
Aktuálne informácie o regionálnom rozvoji mesta Topoľčany v období ukončenia programového obdobia rokov 2007-2013 a nástupu nového obdobia 2014-2020,