Prehľad inovatívneho vývoja mobilnej komunikácie - Pólya, Attila
Historický prehľad vývoja mobilnej komunikácie. Nultá generácia mobilných telefónov. Prvá, druhá, tretia a štvrtá generácia mobilných telefónov. Zmeny v spôsobe používania mobilného telefónu.