Horúci biznis zo studených krajín - Orfánus, Dominik
Mladé inovatívne podniky na severe Európy známe najmä v hrách. Angry birds - nahnevané vtáky. Komparatívne výhody mladých zo severských štátov. Vzdelávací systém - kvalitný základ pre kreativitu a logiku. Investície do start-upov. Start-upy známe aj v Silicon Valley. Značka Silicon Vikings.