Inovačná výkonnosť krajín v kontexte iniciatívy Inovácia v Únii - Škvarčeková, Oľga
Hodnotenie Inovácie v Únii v roku 2014. Inovačná výkonnosť štátov EÚ v roku 2014. Priemerná ročná rýchlosť rastu v oblasti inovácií.