Vybrané problémy tímovej spolupráce v cvičnej firme - Velichová, Ľudmila
Cvičné firmy v Slovenskej republike sa stali významnou vzdelávacou aktivitou, ktorá presahuje rámec odborného ekonomického predmetu. Nie vždy sa darí udržať kvalitu práce v cvičnej firme v dlhodobejšom horizonte. Jednou z príčin je podceňovanie princípov budovania tímov a tímovej spolupráce. Tvorba tímov v cvičnej firme. Bariéry tímovej spolupráce v cvičnej firme. Vybrané techniky tímovej spolupráce v cvičnej firme.